ua en ru

Армія РФ на Донбасі проходить підготовку до ядерної війни, - розвідка

Армія РФ на Донбасі проходить підготовку до ядерної війни, - розвідка Фото: глава Міноборони РФ Сергій Шойгу

На 4-11 жовтня заплановане навчання із залученням наземного, повітряного та морського компонентів ядерної тріади

Військові Російської Федерації на Донбасі проводять тренування з метою перевірки готовности до виконання завдань за призначенням в умовах широкомасштабної війни із застосуванням ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Зафіксовано активізацію заходів оперативної та бойової підготовки Стратегічних ядерних сил Росії. 19-22 вересня ц.р. проводиться командно-штабне тренування 33 ракетної армії (Омськ) Ракетних військ стратегічного призначення ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, мета тренування полягає у перевірці готовності чергових сил Ракетних військ стратегічного призначення (РВСП) до виконання завдань за призначенням в умовах широкомасштабної війни із застосуванням ядерної зброї та спроможності нових зразків озброєння та засобів АСУ РВСП до виконання завдань за призначенням.

"На 4-11 жовтня ц.р. заплановане стратегічне командно-штабне навчання Стратегічних ядерних сил РФ із залученням наземного, повітряного та морського компонентів ядерної тріади", - йдеться у повідомленні.

Обстановка в зоні АТО та навколо України станом на 21 вересня Зафіксовано активізацію заходів оперативної та бойової п...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 21 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація поставляє бойовикам на окупований Донбас прострочені боєприпаси і продукти харчування.