ua en ru

ПриватБанк не планує працювати з великими корпораціями і проектами, - Шлапак

ПриватБанк не планує працювати з великими корпораціями і проектами, - Шлапак Фото: ПриватБанк стане найбільшим ощадним банком України

Стратегія розвитку установи передбачає створення найбільшого ощадного банку у країні

ПриватБанк не планує співпрацювати з великими корпораціями і проектами, проте готовий розглядати відповідні пропозиції на запрошення уряду. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, банк має намір тісно працювати з фізичними особами, підприємцями, малим і середнім бізнесом. Крім того, зазначив Шлапак, стратегія розвитку ПриватБанку передбачає його перетворення у найбільший ощадний банк в Україні.

"Ми бачимо стратегію розвитку, як унікальний ощадний банк нашої держави, як кращий ощадний банк України", - заявив голова правління.

Шлапак підкреслив, що основним пріоритетом подальшої роботи ПриватБанку є відшкодування збитків минулих періодів і виведення фінрезультатів установи до прибутку.

"Банк після того, як сформував резерви, має збитки минулих періодів на 135 млрд гривень, астрономічна сума, тому наше завдання - потихеньку, по чуть-чуть робити нашу роботу прибутковою", - додав він.

Нагадаємо, ПриватБанк планує наростити кредитний портфель до 10 млрд гривень.