ua en ru

У "Приватбанку" стався масштабний збій

У "Приватбанку" стався масштабний збій Фото: ПриватБанк (Віталій Носач, РБК-Україна)

Не працює "Приват24"

У роботі "Приватбанку" стався збій. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення банку.

Як повідомив співробітник "Приватбанку" в "Приват24", спостерігаються труднощі при оплаті в Інтернеті, зарахування коштів на картки зі сторонніх сервісів, проведення операцій з картками в банкоматах, POS-терміналах, платежів "Приват24".
"Рекомендуємо не повторювати операції і очікувати усунення труднощів.
Орієнтовний термін рішення - до 22:00. Приносимо вибачення за доставлені незручності", - йдеться у повідомленні.

У "Приватбанку" стався масштабний збій

Фото: повідомлення "Приватбанку"

Нагадаємо, екс-співвласник "Приватбанку" Ігор Коломойський хоче отримати частину акцій націоналізованого в 2016 році банку. Коломойський заявив, що хоче покарати тих, хто задумав і здійснював націоналізацію "Приватбанку".

Раніше повідомлялося, що Коломойський хоче укласти мирову угоду щодо націоналізованого в 2016 році банку. Коломойський заявив, що екс-власники "Приватбанку" не хочуть катаклізмів, хочуть правової оцінки і після цього - мирової угоди.

Як повідомляло РБК-Україна раніше, "ПриватБанк" був націоналізований в грудні 2016 року. Перед другим туром президентських виборів в Україні, 18 квітня 2019 року, Окружний адміністративний суд міста Києва визнав незаконною націоналізацію "Приватбанку". Рішення ухвалено за позовом колишнього співвласника банку Ігоря Коломойського.