ua en ru

Приріст обсягів промислового виробництва за чотири місяці 2011 р. склав 10%, - М.Азаров

Приріст обсягів промислового виробництва за чотири місяці поточного року склав близько 10%. Про це на сьогоднішньому засіданні Ради підприємців при Кабінеті міністрів України заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.

"За чотири місяці у нас приріст обсягів промислового виробництва близько 10%, і є непоганий приріст в сільському господарстві. Зараз завершуються весняно-польові роботи, вони проходять на дуже хорошому рівні, і є гарний вид на урожай", - сказав М.Азаров. Він також повідомив, що за перші три місяці 2011 р. майже на 50% збільшився експорт вироблюваної в Україні продукції.

"Значно покращився фінансовий стан суб'єктів господарського обігу, збільшилися обсяги міжнародних валютних резервів на 60%, і на кінець квітня вони склали 38,4 млрд дол. Такого не було і в докризовий рік... Ми з вами маємо стійке фінансове положення країни, стійке фінансове положення нашої національної валюти, а ви як підприємці можете упевнено планувати цей і наступний рік, спираючись на ті показники та параметри, про які я щойно говорив", - підкреслив прем'єр-міністр.