ua en ru

Запрошення опозиції на саміт у Вільнюсі може зірвати діалог Україна-ЄС, - нардеп

Запрошення опозиції на саміт у Вільнюсі може зірвати діалог Україна-ЄС. Про це у своєму блозі написав народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Як стало відомо з кіл, близьких до організації Вільнюського саміту, крім державної делегації на чолі з Президентом від України на саміт запрошені лідери української опозиції. При цьому опозицію Молдови і Грузії в Вільнюс не запрошують", - зазначає політик.

"Складно собі уявити, що на саміт G-8 і G-20 запросили б, наприклад, антиглобалістів. Якщо ж підручними у європейської сторони виступають наші псевдореволюціонери, то чи означає це, що організатори вільнюського саміту хочуть зірвати діалог Україна-ЄС? Чи є якісь непублічні угоди, про які сторони вважають за краще відкрито не говорити", - пише Колесніченко.

При цьому він зазначає, що якщо ця інформація підтвердиться офіційно, то Партія регіонів буде просити Януковича не їхати в Вільнюс.

"Наші панове "євроінтегратори" - відомі майстри інтриг і провокацій. І складно передбачити, на що здатні ці люди заради задоволення своїх політичних амбіцій, адже насправді для них важлива не європейська переспектива країни, а рука, яка поставить підпис під цією доленосною угодою", - додав нардеп.