ua en ru

Приїзд Саакашвілі в Україну: на "Краковці" поліція зупинила 40 невідомих у камуфляжі

Приїзд Саакашвілі в Україну: на "Краковці" поліція зупинила 40 невідомих у камуфляжі Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Організована група прямувала в бік пропускного пункту "Краковець"

На кордоні України з Польщею у пункту пропуску "Краковець" працівники поліції зупинили групу з близько 40 невідомих, одягнених переважно в камуфляжний одяг. Про це сообщает DW.

Повідомляється, що група невідомих організовано прямувала у бік пропускного пункту "Краковець" та наметового містечка прихильників лідера партії "Рух нових сил" (РНС), екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі.

"Ми поки не знаємо, хто ці люди, але в силу того, що вони прямували організованою групою в пункт пропуску в напрямку наметового містечка прихильників Саакашвілі, поліція вжила заходів для того, щоб з'ясувати їхні наміри", - розповів начальник Національної поліції у Львівській області Валерій Середа.

Правоохоронці повідомляють про відсутність конфліктних ситуацій чи порушень громадського порядку. За різними даними, в наметовому містечку зібрались від 500 до 1000 чоловік, які приїхали зустріти Саакашвілі.

Зазначено, що в містечку встановлена сцена, з якою виступили представники РНС, зокрема колишній заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе і депутати Верховної Ради від фракції "Объеднання" Сомопомич" Єгор Соболєв і Семен Семенченко.

Згідно з інформацією видання, охорону громадського порядку навколо табору прихильників Саакашвілі погодилися забезпечити і члени добровільного батальйону "Донбас".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на пункті пропуску з Польщею "Краковець" коштує близько 200 автомобілів.