ua en ru

Причина перестрілки в Мукачево - переділ ринку контрабанди сигарет, - нардеп

Причина перестрілки в Мукачево - переділ ринку контрабанди сигарет, - нардеп Фото: перестрілка в Мукачево

"Правий сектор" в оточенні чекає розпорядження Яроша

Причина перестрілки в місті Мукачево Закарпатської обл. між бійцями "Правого сектора" і людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо - переділ ринку контрабанди сигарет. Про це йдеться в повідомленні народного депутата Мустафи Найєма в Facebook.

"Тепер про причини. За розповідями місцевих це переділ ринку контрабанди сигарет. Хто з ким і що ділив, намагаюся з'ясувати", - йдеться в повідомленні.

Я в Мукачеве. Выкладываю всю информацию, которую удалось собрать со слов местных жителей, представителей СБУ и МВД.Изн...

Posted by Mustafa Nayyem on Saturday, July 11, 2015

Найєм також повідомив останню інформацію з місця події. Повідомляється, що представники "Правого сектора" ховаються в районі села Лавки. Траса Київ-Чоп перекрита в районі Красної гірки.

Операцією керує СБУ і йдуть переговори.

При цьому з боку представників "Правого сектора", що переховуються, виступає Роман Стойко, колишній міліціонер, який у 2012-2013 роках був узятий на місці злочину при спробі контрабанди сигарет в Словаччину на дельтаплані.

Найєм також підтвердив, що представники "Правого сектора" згодні скласти зброю за умови відповідного розпорядження від Дмитра Яроша.

Нардеп вважає, що з самим Ярошем переговори ведуть Президент, голова СБУ та міністр внутрішніх справ.

Мукачево. Дальнейшей операцией руководит СБУ. Представители правого сектора скрываются в районе села Лавки. Трасса Киев-...

Posted by Mustafa Nayyem on Saturday, July 11, 2015

Нагадаємо, на даний момент "Правий сектор" у зв'язку з перестрілкою в Мукачево проводить акцію протесту під будівлею Адміністрації Президента і вимагає відставки Авакова.