ua en ru

У Мукачевому ПС влаштував перестрілку, загинули 4 людини, - боєць "Донбасу"

У Мукачевому ПС влаштував перестрілку, загинули 4 людини, - боєць "Донбасу" Фото: перестрілка в Мукачевому (Мukachevo.net)

Місто перекривається МВС і СБУ

У Мукачевому Закарпатської обл. нібито представники "Правого сектора" влаштували перестрілку, в результаті якої загинуло 4 людини. Про це у своєму Facebook повідомив боєць батальйону "Донбас" Євген Шевченко.

"В Мукачевому йде бій між місцевою мафією і озброєні бандформування, яке називає себе "Запасним батальйоном ПС-Закарпаття" - не поділили фінансові потоки і канали контрабанди. Застосовується стрілецьке озброєння, кулемет "Скеля-12,7" і гранатомети. Горить АЗС. На зараз 1-200 і 4-300. Місто перекривається спецпідрозділами МВС та СБУ", - йдеться в повідомленні.

За оновленими даними, загинули 4 людини.

"На зараз підтверджених 4-200 - двоє біля типу "правосеков" і двоє "спортсменів", - додав Шевченко.

Апдейт-2: на сейчас подтверждённых 4-200 - двое у типа "правосеков" и двое "спортсменов".Апдейт: ещё 1-200.В Мукачев...

Posted by Евгений Шевченко on 11 Июль 2015 г.

За даними Мukachevo.net станом на 15:00 інформація про загиблих не підтверджується. Поранено 8 чоловік. Одна людина у вкрай тяжкому стані. У нього поранення голови. П'ятеро спецназівців і один водій отримали вогнепальні поранення. За словами медиків, були присутні і важку зброю типу гранатомета.

Події відбуваються на території комплексу "Антарес" і колишнього клубу Червоний дракон, по вулиці Лермонтова. Були чутні численні постріли.

За попередньою інформацією, озброєні особи, які представилися як Правий Сектор зайняли територію комплексу. Їм протистояли люди з оточення народного депутата Михайла Ланя.

Нагадаємо, раніше у Львові нардепа від Опблока облили кров'ю.