ua en ru

"Правий сектор" під будівлею Адміністрації Президента вимагає відставки Авакова, - журналіст

"Правий сектор" під будівлею Адміністрації Президента вимагає відставки Авакова, - журналіст Фото: акція "Правого сектора" (@pavelsheremet)

Акції паралельно проходять в Херсоні та Полтаві

"Правий сектор" на акції під будівлею Адміністрації Президента України вимагає відставки глави Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова. Про це йдеться в повідомленні журналіста Павла Шеремета в Twitter.

"Правий сектор вимагає відставки глави МВС Авакова і загрожує новою революцією. Вечір на Банковій сьогодні будемо довгим", - йдеться в повідомленні.

Крім того, він повідомив, що на даний момент людей на акції небагато, проте вони закликають всіх до мобілізації. Також на місці дуже багато журналістів.

Також на сайті "Правого сектора" з'явилися повідомлення про початок двох мітингів ще у двох містах України: в Херсоні та Полтаві. Також "Правий сектор" звернувся до жителів Дніпропетровська з вимогою вийти на мітинг сьогодні в 21:00.

Нагадаємо, раніше "Правий сектор" анонсував початок безстрокових акцих протесту у зв'язку з перестрілкою в Мукачево між бійцями "Правого сектора" і людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо, в ході якої загинули чотири людини.