ua en ru

Президент Південної Кореї вручив Папі Римському запрошення Кім Чен Ина відвідати КНДР

Президент Південної Кореї вручив Папі Римському запрошення Кім Чен Ина відвідати КНДР Фото: Папа Франциск (flickr.com/catholicism)

Кім Чен Ин раніше висловив бажання запросити папу римського в КНДР

Президент Південної Кореї Мун Чже Ін сьогодні, 18 жовтня, під час зустрічі з Папою Римським у Ватикані вручив понтифіку запрошення від лідера Північної Кореї (КНДР) Кім Чен Ина відвідати країну. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на агентство Уonhapnews.

Раніше в адміністрації президента Південної Кореї повідомляли, що Кім Чен Ин у вересні висловив бажання запросити Папу Римського в КНДР.

Як повідомляється, зустріч президента Південної Кореї і тата Франциска пройшла у Ватикані за закритими дверима. Мун Чже Ін також проведе переговори з держсекретарем Ватикану кардиналом П'єтро Паролином.

Мун Чже Ін прилетів в Італію і Ватикан з триденним візитом. у четвер він попрямує в Брюссель, де візьме участь у Форумі "Азія - Європа".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Південній Кореї заявили, що Папа Римський може відвідати Північну Корею наступної весни. Зокрема, голова правлячої партії Південної Кореї Лі Хе Чан заявив, що володіє інформацією про те, що Папа Франциск хоче відвідати КНДР наступної весни.

Раніше повідомлялося, що лідер КНДР Кім Чен Ин запросив Папу Римського Франциска відвідати Пхеньян.