ua en ru

Президент на першій зустрічі із фракцією порадив з питаннями звертатися до Кононенка, - нардеп з БПП

Президент на першій зустрічі із фракцією порадив з питаннями звертатися до Кононенка, - нардеп з БПП Фото: Ігор Кононенко

Кононенко нібито доплачує з власної кишені зарплату частині депутатів

Народним депутатам із фракції партії "Блок Петра Порошенка" не до кінця зрозуміло, як саме розподілено обов'язки всередині фракції між першим заступником голови Ігорем Кононенком і головою Юрієм Луценком. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "У Порошенка немає альтернативи Луценка на посаді глави фракції БПП в Раді".

"Ще на першій зустрічі з фракцією, відразу після виборів, Порошенко сказав нам, що з усіма питаннями, які у нас виникають до нього, ми можемо звертатися до Кононенка. Бачили б ви, який вираз обличчя при цьому був у Луценка", - згадав один з нардепів від БПП.

Також парламентарії стверджують, що саме Кононенко доплачує частини депутатів зарплату з власної кишені. "Кононенко платить зарплату і Луценко, і одного разу навесні навіть оштрафував його, коли той з дружиною на три тижні літав на Маврикій", - стверджує співрозмовник РБК-Україна у фракції БПП.

Нагадаємо, як очікувалося, БПП мав розглянути відставку Юрія Луценка з посади лідера фракції перед засіданням Верховної Ради України в четвер, 9 липня.