ua en ru

Президент ПАРЄ Аграмунт може заявити про відставку 28 квітня, - Геращенко

Президент ПАРЄ Аграмунт може заявити про відставку 28 квітня, - Геращенко Фото: Педро Аграмунт (website-pace.net)

Геращенко заявила, що Аграмунт натякає на свою відставку по закінченню сесії

Президент ПАРЄ Педро Аграмунт може заявити про відставку у п'ятницю, 28 квітня 2017 року. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший віце-спікер Верховної Ради України, член української делегації в ПАРЄ Ірина Геращенко.

"Аграмунт вже не тонко, а товсто натякає на свою відставку у п'ятницю, по закінченню цієї сесії. А ще дуже показово, як його колеги - вояжери, то вони в усьому звинувачують російські ЗМІ", - написала Геращенко.

Аграмонт вже не тонко, а товсто натякає на свою відставку у п'ятницю, по закінченню цієі сесії. А ще дуже показово, як й...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 25 квітня 2017 р.

Крім того, про можливу відставку Аграмунта повідомив і нардреп, член української делегації в ПАРЄ Олексій Гончаренко.

"Hot news! Аграмунт сказав, що в п'ятницю зробить заяву про свій статус. Натякає на відставку на почесних умовах? Дайте закінчити цю сесію - і я піду, так?...Все, ця сесія - остання для Аграмунта як президента ПАРЄ. І так буде з кожним, хто продасть честь і совість, і почне співпрацювати з кремлівським режимом", - написав він.

Всё, эта сессия - последняя для Аграмунта в качестве президента ПАСЕ. И так будет с каждым, кто продаст честь и совесть...

Опубліковано Алексеєм Гончаренком 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Аграмунт заявив, що ЗМІ і росіяни маніпулювали його поїздкою до Сирії.