ua en ru

Президент наполягає на виконанні закону про екстреної медичної допомоги

Президент України Віктор Янукович наголошує на неприпустимості невиконання закону "Про екстреної медичної допомоги", який набув чинності з 1 січня 2013 р. Про це він сказав сьогодні під час засідання комітету з економічних реформ, повідомляє прес-служба глави держави.

"Неприпустима дискредитація реформ діями посадових осіб, які сьогодні не виконують закон, а роблять все навпаки", - зазначив Янукович, говорячи про реформування системи надання швидкої допомоги.

Президент закликав профільних чиновників і прем'єр-міністра зробити відповідні висновки. "Поставте це питання собі і знайдіть відповідь. Чому в минулому році не готувалися до виконання цього закону з 1 січня? Хто за цим стоїть? Чому люди страждають через недбалість чиновників?", - сказав він.

Янукович також додав, що вже з початку року йому надійшло багато листів від громадян, які скаржаться на проблеми зі швидкою допомогою. "Зробіть висновки по губернаторам, головам районних держадміністрацій, по організаторам і виконавцям", - сказав Президент, звертаюся до глави уряду Миколи Азарова.

Читайте також: Глави обладміністрацій повинні надати плани щодо впровадження закону про екстреної медичної допомоги, - Акімова