ua en ru

Президент Естонії зустрілася з українськими військовими медиками

Президент Естонії зустрілася з українськими військовими медиками Фото: зустріч українських військових медиків з президентом Естонії (facebook.com/KerstiKaljulaid)

Тепер у Селі будуть проходити реабілітацію п'ять українських медиків

Президент Естонії Керсті Кальюлайд у четвер, 29 березня, в Таллінні зустрілася з українськими жінками-військовослужбовцями, які прибули на реабілітацію в Центр здоров'я Селі. Про це повідомляється на сторінці президента в Facebook.

"Селі продовжує приймати військовослужбовців з України. Тепер у Селі будуть піклуватися про п'ять українських жінок-медиків", - йдеться у звіті.

Повідомляється, що за останні три роки у Селі побували понад 80 українців.

Tegijatel ikka juhtub – isegi väljaspool lahingutegevust ja missioone on väljaõpe küllaltki intensiivne ja seljakotid...

Опубліковано Kersti Kaljulaid 29 березень 2018 р.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Естонії Юрі Ратас відмовився від візиту до Росії цієї весни у зв'язку отруєнням Сергія Скрипаля, екс-шпигуна РФ.

За його словами, раніше команда організаторів святкування сторіччя Естонії запропонувала прем'єр-міністру взяти участь у Днях естонської культури у Красноярську, що відбуваються з 16 по 21 травня, однак у світлі подій, що сталися, він був змушений відмовитися від візиту в РФ.