ua en ru

Президент "Барселони" прокоментував майбутнє Мессі в команді

Президент "Барселони" прокоментував майбутнє Мессі в команді Фото: Ліонель Мессі (twitter.com/fcbarcelona)

Він упевнений, що і після завершення кар'єри аргентинець залишиться в клубі

Форвард "Барселони" Ліонель Мессі може бути частиною каталонської команди наступні п'ять років. Впевненість в цьому висловив президент "синьо-гранатових" Хосеп Бартомеу, якого цитує Sky Sports.

Контракт аргентинського нападника з клубом закінчується влітку 2021 року, і, хоча клуб вже готується до життя без футболіста, Бартомеу наполягає, що клуб не втратить Лео в найближчому майбутньому.

"Зрозуміло, для всіх було б вигідно, якби Лео залишався сильним і мотивованим і якби ми підписали нову угоду. Очевидно, що рішення про це має приймати тільки він - своїми досягненнями він заслужив це право. Але як він сам сказав кілька тижнів тому, йому б хотілося завершити кар'єру тут", - сказав Бартомеу.

Президент "Барселони" чекає, що вихованець футбольної академії каталонського клубу, в складі першої команди виступає з 17 років, залишиться в клубі і після завершення кар'єри.

У поточному сезоні на рахунку Мессі 7 матчів в чемпіонаті Іспанії, в яких він забив 8 голів і зробив 4 результативні передачі.

Нагадаємо, Мессі є найбільш титулованим гравцем "Барселони" в історії клубу. Всю професійну кар'єру він провів в каталонському клубі. Футболіст провів за "Барсу" 687 матчів і забив 603 голи.