ua en ru

Президент Аргентини тимчасово припинить виконання обов'язків за станом здоров'я

Президент Аргентини Крістіна Фернандес де Кіршнер тимчасово припинить виконання обов'язків глави держави за станом здоров'я.

Президент Аргентини Крістіна Фернандес де Кіршнер (на фото) тимчасово припинить виконання обов'язків глави держави за станом здоров'я. Про це повідомила прес-служба Президента Аргентини.

Як розповіло Reuters джерело в оточенні Президента, на даний час Фернандес де Кіршнер перебуває в медичному центрі кардіохірургії для проходження запланованого медичного огляду.

Повідомляється, що Кіршнер піде у місячну відпустку через травму голови. Політик отримала травму в середині серпня, але перші тести не виявили жодних небезпечних для життя симптомів.

Повторні дослідження дозволили діагностувати субдуральну гематому, лікарі заборонили Президенту працювати протягом місяця і порадили взяти лікарняний.

У 2011 р. у Фернандес де Кіршнер було виявлено рак щитовидної залози, після чого на початку 2012 р. вона перенесла операцію з її видалення.

Згодом лікарі повідомили, що діагноз був поставлений неправильно і раком щитовидної залози Президент Аргентини не страждала.

Нагадаємо, в серпні ц.р. операцію на щитовидній залозі благополучно переніс і Президент Мексики Енріке Пенья Ньєто.