ua en ru

Презентація Аpple 2020: онлайн трансляція

Презентація Аpple 2020: онлайн трансляція Фото: магазин Apple (pixabay com)

Сьогодні компанія Apple проводить традиційну презентацію нових гаджетів. Цього року захід має формат онлайн-трансляції, а його головна інтрига - можливий анонс лінійки iPhone 12. Всі подробиці про новинки "яблучного" гіганта - в матеріалі РБК-Україна.

Презентація Apple 2020

До презентації в компанії не розголошували інформацію, які саме продукти представлять у вересні.

У запрошенні на захід для ЗМІ була зазначена лише його назва "Time Flies" і час початку - 15 вересня, 20:00 (по Києву).

Анонс iPhone 12

Однією з найбільш очікуваних подій вересневої презентації є вихід iPhone 12 серії.

За заявою самих представників Apple, випуск нових айфонів затримується на кілька тижнів. Гаджети надійдуть у продаж не раніше середини жовтня 2020. Однак на думку деяких інсайдерів, прем'єра смартфонів все ж має відбутися 15 вересня.

Чотири нові моделі отримають дизайн подібний до 4-й і 5-й версії iPhone. Найкомпактніший iPhone 12 матиме діагональ 5,4 дюйма зі зменшеним вирізом у верхній частині екрану. В iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max розмір екрану складе 6,1 і 6,7 дюймів. Особливістю 12-ї лінійки айфонів будуть просунуті камери і потужний процесор A14.

Що покажуть на Apple Event

На думку аналітиків, на презентації варто очікувати анонса двох оновлених моделей смарт-годинників Apple Watch - бюджетної версії в пластиковому корпусі і 6-ї серії пристрою. На це вказує сама назва заходу "Час летить".

Годинники Series 6 будуть оснащені watchOS 7 з розширеними налаштуваннями для циферблатів, вбудованою функцією контролю сну, вдосконаленим додатком для занять спортом.

Ще одна можлива новинка - четверте покоління планшетів iPad Air. Зміниться зовнішній вигляд гаджета - сенсор буде вбудований в кнопку живлення, а рамки дисплея стануть тоншими. Також ймовірно, що порт для зарядки в планшеті буде USB Type-C замість Lightning.

Крім того, 15 вересня Apple може презентувати AirPods Studio - бездротові накладні навушники, компактну колонку HomePod, оновлений MacBook Pro на 14 дюймів. Можливо оголошення дати виходу фінальної версії операційної системи iOS 14 і пакета підписок Apple One.

Нагадаємо, Apple випустила спеціальну партію смартфонів iPhone SRD для хакерів, які являють собою пристрої дослідження безпеки.

Раніше повідомлялося, що Apple стала першою компанією з США з капіталізацією в 2 трильйони доларів.