ua en ru

Презентація Apple 2018: які новинки представить компанія

Презентація Apple 2018: які новинки представить компанія Ілюстративне фото facebook.com/appleindiatech)

Презентація нових гаджетів Apple відбудеться 12 вересня

Під час презентації Apple у вересні 2018 будуть представлені нові моделі iPhone XS, iPhone XS Plus и iPhone 9, а також Apple Watch 4 і оновлені MacBook. Що відомо про новинки компанії, технічні характеристики і особливості гаджетів - в матеріалі РБК-Україна.

Презентація Apple 2018: дата і час проведення

Традиційно на початку осені шанувальники iPhone чекають появи нових моделей смартфона. У 2018 році нова продукція компанії буде презентована 12 вересня о 10 ранку за місцевим часом (20:00 12 вересня за київським часом). Захід відбудеться в аудиторії Steve Jobs Theater (Купертіно, Каліфорнія).

Презентація Apple 2018 - 12 вересняФото: Презентація Apple 2018 - 12 вересня (apple.com)

І хоча до презентації Apple точні характеристики новинок напевно невідомі, в мережі вже дуже багато інформації про те, якими можуть бути гаджети.

Якими будуть нові iPhone

За інсайдерськими даними, у вересні Apple представить три моделі: iPhone 9 з діагоналлю екрану 6,1 дюймів, 5,8 дюймовий iPhone XS і iPhone XS Plus з 6,5 дюймовим дисплеєм.

Дизайн 9-ї моделі "яблучного" гаджета буде схожий з iPhone Х, з обрізаною верхньою рамкою і без кнопки Home. Імовірно, екран iPhone 9 буде рідкокристалічним, що знизить його вартість. Щільність пікселів LCD-дисплея складе до 330 пікселів на дюйм, здатністю 2160×1080.

Смартофон буде оснащений камерою TrueDepth, а також системою розпізнавання осіб Face ID. У новій моделі гаджета розшириться і колірна гамма: крім білого, чорного і рожевого, iPhone 9 буде випускатися в помаранчевому і синьому кольорі. На думку аналітиків, ціна на дев'яту модель iPhone складе від $650 до $800.

Дизайн нових моделей смартфона буде схожий з iPhone XФото: Дизайн нових моделей смартфона буде схожий з iPhone X (facebook.com/AKGN2017)

Про iPhone XS відомо, що рамки дисплея стануть ще тоншими, ніж у моделі Х, а продуктивність гаджета підвищиться. Система на процесорі Apple A12 забезпечить високу швидкодію пристрою, буде збільшений обсяг ОЗУ до 4 ГБ.

5,8-дюймовий екран OLED буде мати розподільну здатність 2436х1125 пікселів. Гаджет випустять в білому, золотом, чорному кольорі і, можливо, ще в декількох яскравих кольорах. iPhone 11 c об'ємом пам'яті 64 ГБ буде коштувати близько $800, а модель на 256 ГБ - близько $900.

iPhone XS Plus оснастять 6,5 дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2688х1242 точок, а рамки гаджета також стануть тоншими. Головна інгріга щодо цієї моделі iPhone - наявність потрійної камери - розкриється лише на презентації. Ціна iPhone 11 Plus, за прогнозами, буде коливатися в межах $900-1000.

Оновлені iPad Pro і MacBook

Під час презентації Apple у вересні будуть представлені дві моделі iPad Pro з розмірами екранів 11-і 12,9 дюймів. Особливості новинок: відсутність кнопки "Додому", мінімальні рамки дисплея, наявність системи камер TrueDepth і Face ID. Експерти прогнозують, що нові планшети від Apple стануть першими в світі з функцією розпізнавання осіб.

12 вересня Apple представить нові версії iPad Pro і MacBookФото: 12 вересня Apple представить нові версії iPad Pro і MacBook (pixabay.com/FirmBee)

Імовірно, восени Apple також представить нову модель ноутбука MacBook з діагоналлю екрана 12 дюймів. MacBook Pro оснастять процесором нового покоління і вдосконаленою клавіатурою з "швидкими" клавішами. Більш потужним процесором обзаведеться і чергова модель моноблока iMac.

Годинники, навушники та інші новинки від Apple у вересні 2018

Новий дизайн отримають Apple Watch. Діагональ дисплея смарт-годинника збільшиться, за рахунок чого зміниться і зовнішній вигляд гаджета. Apple Watch Series 4 будуть оснащені екранами розміром 39,9 мм і 45,2 мм. Рамки пристроїв стануть мінімальними.

У вересні Applе презентує годинник зі збільшеною діагоналлю дисплеяФото: У вересні Applе презентує годинник зі збільшеною діагоналлю дисплея (pixabay.com/fancycrave1)

Навушники AirPods отримають нову функцію: їх оснастять підтримкою команди Siri, а також можливістю бездротової зарядки від станції AirPower.

Саму зарядну станцію також повинні представити восени. AirPower була презентована ще в минулому році, проте так і не вийшла в продаж через проблеми в роботі. Оновлена ​​версія забезпечить швидку і одночасну зарядку всіх гаджетів Apple.