ua en ru

Прем'єр Вірменії назвав умови, за яких готовий піти у відставку

Прем'єр Вірменії назвав умови, за яких готовий піти у відставку Фото: прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян (kremlin.ru)

Серж Саргсян заявив, що покине свій пост тільки після врегулювання проблеми Карабаху, коли буде впевнений у безпеці країни

Прем'єр-міністр Вірменії Серж Саргсян заявив, що зможе передати управління країною комусь іншому, тільки коли буде впевнений у безпеці країни і після врегулювання проблеми Карабаху. Про це йдеться в заяві, розміщеній на його офіційному сайті.

"Прийняття мною посади прем'єр-міністра було зумовлене однією конкретною обставиною - обов'язком забезпечити в цьому геополітично складному регіоні з постійно виникаючими викликами безпечний розвиток країни і продовжити зусилля, спрямовані на гідне врегулювання проблеми Карабаху", - йдеться в заяві.

Зі слів вірменського прем'єра, тільки після вирішення зазначених проблем управління країною "можуть прийняти інші діячі".

Нагадаємо, вранці 21 квітня в Єревані (Вірменія) поновилися протести проти прем'єр-міністра Сержа Саргсяна та узурпації влади, в місті були зафіксовані сутички прибічників опозиції з поліцією.

Під час протестів у столиці Вірменії 20 квітня поліція затримала 233 людини.