ua en ru

Для припинення обстрілів Авдіївки потрібно перерізати комунікації з ДНР, - Москаль

Для припинення обстрілів Авдіївки потрібно перерізати комунікації з ДНР, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Москаль назвав такий спосіб найбільш дієвим для покращення ситуації в Авдіївці

Голова Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль вважає, що можна примусити бойовиків припинити вогонь і дати можливість ремонтникам відновити пошкоджені комунікації в Авдіївці Донецької області шляхом перерізання комунікації з "Донецькою народною республікою". Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Луганська область (так само, як і Донецька) має спільні комунікації з окупованою територією. І як тільки бойовики перебивали наші ЛЕП, ми у відповідь перекривали воду, газ чи світло в "ЛНР". Через кілька годин їхні переговорники самі виходили на нас і гарантували повне припинення вогню до відновлення комунікацій і навіть відправляли на нейтральну територію своїх ремонтників", - наголосив Москаль.

Він підкреслив, що перекриття комунікації – найкращий спосіб змусити бойовиків припинити обстріли Авдіївки.

"Ми застосовували цю тактику неодноразово і навіть не турбували з цього приводу вище керівництво держави. Скажу з досвіду, що надії на добру волю бойовиків, Росію, Мінськ чи ОБСЄ – марні. Іншого виходу, ніж перекрити їм комунікації, немає. Поряд Донецьк, і вони дуже швидко відчують, що таке жити без води чи світла. Це найбільш перевірений спосіб, який завжди діє!" – підкреслив голова Закарпатської ОДА.

Як примусити бойовиків припинити вогонь і дати можливість ремонтникам відновити пошкоджені комунікації в Авдіївці У...

Опубліковано Hennadii Moskal 2 лютого 2017 р.

Нагадаємо, на даний час з міста Авдіївка Донецької області евакуйовані 132 людини, в тому числі 70 дітей.