ua en ru

У поданні ГПУ на Добкіна фігурує ще один нардеп

У поданні ГПУ на Добкіна фігурує ще один нардеп Фото: Михайло Добкін (УНІАН)

Мова йде про нардепа від Харкова Анатолія Денисенка

У поданні Генеральної прокуратури України про притягнення нардепа від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна до кримінальної відповідальності фігурує ще один нардеп від Харкова Анатолій Денисенко. Про це повідомляє Hromadske.kharkiv.

"Анатолій Денисенко, якого було обрано народним депутатом України від 173 округу, брав участь в земельних махінаціях Михайла Добкіна. Про це йдеться у поданні генпрокурора Юрія Луценка до Верховної Ради України про зняття недоторканності з Михайла Добкіна", - йдеться у повідомленні.

У поданні ГПУ на Добкіна фігурує ще один нардеп

Фото: подання щодо Добкіна (Hromadske.kharkiv)

Як зазначається, Денисенко був одним з двох учасників кооперативу "Авантаж" і саме він у жовтні 2008 року просив Добкіна передати у власність кооперативу земельні ділянки у Харкові загальною площею 16.6 га.

"У прес-службі Анатолія Денисенка відмовились надати коментар до рішення регламентного комітету і голосування у Верховній Раді України по поданню про зняття недоторканності з Михайла Добкіна", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Денисенко не входить до складу будь-якої фракції. Він є головою підкомітету з питань приватизації державного і комунального майна, націоналізації, реприватизації, банкрутства, застави, лізингу, концесії, оренди, розподілу продукції, управління майном, що перебуває у державній та комунальній власності Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс у Верховну Раду України подання про притягнення нардепа від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна до кримінальної відповідальності.