ua en ru

Представництво Консультативної місії ЄС в Україні відкрили в Одесі

Представництво Консультативної місії ЄС в Україні відкрили в Одесі Фото: відкриття КМЄС в Одесі (facebook.com/EUDelegationUkraine)

Консультативна місія ЄС створена для надання допомоги в процесі реформування

В Одесі відкрили регіональне представництво Консультативної місії Європейського союзу в Україні (КМЄС). Про це йдеться у повідомленні представництва Європейського союзу в Україні.

"Консультативна місія ЄС була створена для надання допомоги в процесі реформування. Із відкриттям третього регіонального представництва місії та розширенням нашої підтримки для Одеси, ми засвідчуємо відданість цьому процесу", - наголосив командувач цивільними операціями місій спільної політики безпеки та оборони ЄС Кеннет Дін.

Зазначається, що це вже третій підрозділ КМЄС, що розпочав свою роботу в регіонах із моменту заснування місії у 2014 році. Інші два представництва місії працюють у Львові та Харкові з 2016 року. Головний офіс КМЄС розташований у Києві.

КМЄС надає підтримку державним органам України в реформуванні сектору цивільної безпеки шляхом стратегічних консультацій і практичної допомоги. КМЄС співпрацює з відомствами системи Міністерства юстиції та Міністерства внутрішніх справ: Нацполіцією, Держприкордонслужбою, судами, а також з органами прокуратури та Службою безпеки України.

КМЄС підтверджує відданість процесу реформ із відкриттям представництва в Одесі 7 березня 2018 року в Одесі відкрилося...

Опубліковано European Union in Ukraine 7 березень 2018 р.

Нагадаємо, Євросоюз виділить Україні 17,23 млн євро в рамках програми "Горизонт 2020" на втілення наукових та інноваційних проектів.