ua en ru

Представники України, РФ та ОБСЄ провели протягом 8-9 червня три засідання по реалізації мирного плану Президента України

Учасники тристоронньої контактної групи щодо реалізації положень мирного плану Президента України у складі представників України, Російської Федерації (РФ) і ОБСЄ 8 і 9 червня провели три засідання.

Учасники тристоронньої контактної групи щодо реалізації положень мирного плану Президента України у складі представників України, Російської Федерації (РФ) і ОБСЄ 8 і 9 червня провели три засідання. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України (МЗС).

В результаті проведеної роботи сторони прийшли до спільного розуміння щодо ключових етапів виконання мирного плану та переліку першочергових завдань, досягнення яких буде сприяти деескалації ситуації в Донецькій та Луганській областях України.

Учасники тристоронньої контактної групи домовилися про продовження зустрічей в цьому форматі.

Нагадаємо, вчора Президент України Петро Порошенко обговорив з послом Росії в Україні Михайлом Зурабовим необхідність припинення бойових дій на сході України на цьому тижні.