ua en ru

Представник російської сторони СЦКК підтвердив ОБСЄ обстріли бойовиками в районі Мар'їнки

Представник російської сторони СЦКК підтвердив ОБСЄ обстріли бойовиками в районі Мар'їнки Фото: АТО на Донбасі

Біля Мар'їнки разом працювали керівники української та російської сторін СЦКК

Представник російської сторони Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) підтвердив обстріли бойовиками в районі Мар'їнки (Донецька область). Про це йдеться в повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) на Facebook.

"Одночасно з роботою керівника української сторони СЦКК в районі Мар'їнки на території ОРДО працював і керівник російської сторони Спільного центру, який у присутності спостерігачів СММ ОБСЄ підтвердив наявність "свіжих" гільз від пострілів з гармати БМП-2 на передових позиціях бойовиків у районі н. п. Трудівський. Крім того, керівник російської сторони СЦКК мав можливість почути обстріли мінометів з боку бойовиків НЗФ, що здйснювалися ними з позицій біля н. п.Старомихайлівка по н. п. Красногорівка", - йдеться в повідомленні.

Перебування у Мар'їнці керівника української сторони СЦКК та режим «Тиші» не завадили бойовикам НЗФ порушити Мінські дом...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 20 февраля 2016 г.

Нагадаємо, у зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 19 лютого 2016 року, в результаті бойових дій жоден український солдат не загинув, поранення отримали 4 військових.