ua en ru

Представник НАЗК зачитав у Раді адмінпротокол Лещенку

Представник НАЗК зачитав у Раді адмінпротокол Лещенку Фото: представник НАЗК зачитав у Раді адмінпротокол Лещенку

Варто відзначити, що Лещенко не став вислуховувати зачитування адмінпротоколу і зник в залі засідання Ради

Представник Національного агентства з запобігання корупції зачитав у Верховній Раді народному депутату Сергію Лещенку протокол про адміністративне правопорушення. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Враховуючи той факт, що Лещенко не з'являється у нас уже протягом трьох викликів, ми вирішили прийти в Раду самі", - сказав уповноважений НАЗК.

Варто відзначити, що Лещенко не став вислуховувати зачитування адмінпротоколу і зник в залі засідання Ради, тому представник НАЗК дочитав протокол журналістам.

Представник НАЗК зачитав у Раді адмінпротокол ЛещенкуПредставник НАЗК зачитав у Раді адмінпротокол Лещенку

Фото: представник НАЗК зачитав у Раді адмінпротокол Лещенко

Протокол про адміністративне правопорушення Сергія Лещенка підписали двоє свідків. Вони засвідчили, що Лещенко відмовився ознайомитися і підписати протокол. Представник НАЗК представився як уповноважена особа агентства Андрій Козловський.

"Лещенко, порушуючи вимоги ч. 1 ст. 24 ЗУ "Про запобігання корупції" не відмовився від пропозиції одержання подарунку у вигляді пільги при купівлі квартири. Надалі Лещенко, порушуючи вимоги частини 1 ст. 23 закону отримав подарунок у вигляді пільги зниження вартості квартири на загальну суму 1 млн 801 тис. гривень при придбанні права власності на квартиру", - зачитав адмінпротокол представник НАЗК.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Лещенко знову не з'явився в НАЗК для ознайомлення з протоколом про адміністративне порушення.