ua en ru

Головою наглядової ради АК "Київенерго" став президент НАК "ЕКУ" П.Омеляновський

Головою наглядової ради АК "Київенерго" став президент НАК "Енергетична компанія України" Петро Омеляновський, повідомляє прес-служба НАК "ЕКУ".
П.Омеляновський був обраний на першому засіданні у новому складі наглядової ради АК "Київенерго" 8 листопада 2010 р.
Нагадаємо, новий склад наглядової ради АК "Київенерго" обрано 5 листопада ц.р. на загальних зборах акціонерів компанії,коли з ініціативи головного акціонера НАК "ЕКУ" була зменшена кількість членів спостережної ради до шести (замість восьми) осіб. Крім того, був обраний новий склад спостережної ради: Петро Омеляновський, Олександр Позняков, Олена Салоїд, Олексій Захарчук, Ігор Маслов, Олексій Калайда.
З порядку денного було знято питання про відкликання та обрання членів ревізійної комісії компанії та встановлення порядку припинення їх повноважень. Таким чином склад ревізійної комісії не змінився.
Крім того, з метою оптимізації структури управління підрозділами компанії для забезпечення її ефективності, прозорості та оперативності було прийняте рішення про реорганізацію філіалів шляхом створення на їх базі структурних відокремлених підрозділів з аналогічними функціями.