ua en ru

Голова Івано-Франківської ОДА має намір створити раду розвитку регіону.

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк має намір створити раду розвитку регіону. Про це він повідомив сьогодні в Івано-Франківську під час його представлення як голови облдержадміністрації, передає кореспондент РБК-Україна.

«При голові облдержадміністрації буде створена рада розвитку регіону, рада розвитку нашого краю», - сказав М.Вишиванюк. При цьому він запросив до роботи у цій раді попередніх голів облдержадміністрації Миколу Палійчука і Романа Ткача.

«Нас чекає велика праця, праця, праця і ще раз праця», - підкреслив губернатор.

М.Вишиванюк заявив, що вимагатиме 100% виконання доручень і за цим критерієм буде судити про відповідність чиновників займаним посадам.

Він також запевнив, що оцінюватиме кадри не за партійною приналежністю, а за діловими якостями, за тим, що «ця людина може зробити корисного для держави і області».

Губернатор повідомив, що у найкоротші терміни об'їде всі регіони і закликав керівників районів не проводити ніяких кадрових перестановок без відома облдержадміністрації.

«Припинити всяку чехарду - наш не наш. Немає нашого, не нашого. Ми всі єдиний український народ. Я прошу виходити з цієї позиції», - зазначив М.Вишиванюк. Він закликав керівників районів і міст достойно підготувати населені пункти до Великодня.

«Для того, щоб узяти в руки віник і тачку, вапно і щітку бюджету великого не треба, треба мати просто совість... Це теж буде оцінка діяльності виконавчої влади», - сказав М.Вишиванюк.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович 26 березня 2010 р. призначив головою Івано-Франківської облдержадміністрації М.Вишиванюка. М.Вишиванюк уже працював на цій посаді у 1997-2005 рр.