ua en ru

Голова Одеської ОДА не зміг обмежити вплив Ківалова на жителів регіону

Всі спроби голови Одеської обласної державної адміністрації Ігоря Палиці вести боротьбу з Сергієм Ківаловим поки залишаються безуспішними. Можна по-різному ставитися до Ківалова, але потрібно розуміти, що в Одесі він користується повагою і впливом, що напрацьовувалося роками. Про це повідомили джерела в Одеській ОДА.

Як стверджують в облдержадміністрації, перед новопризначеним головою Одеської ОДА було поставлено завдання за всяку ціну позбавити Ківалова владних важелів, у тому числі шляхом обмеження впливу на суддів і правоохоронні органи.

У липні Ігор Палиця заявив на своїй сторінці в соцмережі Facebook, що відбере у Ківалова і поверне у державну власність Межрейсовую базу моряків. Однак, в Одеській ОДА зазначили, що база знаходиться у власності держави.

Повідомляється, що після цього вже в серпні Палиця звернувся до Генерального прокурора України з вимогою розслідувати нібито сепаратистську діяльність Сергія Ківалова. Жодних наслідків для самого Ківалова таке звернення Палиці так і не принесло.

Ігор Палиця планує балотуватися в парламент. Нагадаємо, у списку Блоку Петра Порошенка він отримав 34 місце.

Раніше повідомлялося, що у глави Одеської ОДА та почесного президента Одеської юридичної академії склався серйозний конфлікт.