ua en ru

Підприємство Держгеонадр підозрюють в фіктивних угодах на 6 млн гривень

Підприємство Держгеонадр підозрюють в фіктивних угодах на 6 млн гривень Фото: поліція (РБК-Україна)

Нацполіція вважає, що підприємство проводило фіктивні закупівлі в лютому-березні

Підпорядковане Державній службі геології та надр підприємство "Піденьукргеологія" поліція підозрює в фіктивних угодах на 6 млн гривень. Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на ухвалу Печерського районного суд м. Києва.

"Головне слідче управління Нацполіції підозрює посадовців КП "Південукргеологія" у проведенні фіктивних закупівель в лютому-березні цього року на суму 6 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що за версією слідства, підприємство провело псевдогосподарські операції з закупівлі обсадних труб у ТОВ "Нормін" та уклало угоду про капітальний ремонт продбаз з "Елемент Тауер". Поліція вважає, що вказані фірмі є фіктивними.

"В суді слідчий клопотав про доступ до банківських рахунків "Південукргеологія" за період з початку 2016 року по середину минулого червня. Суддя це клопотання задовольнив", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціальна антикорупційна прокуратура (САП) закрила кримінальне провадження стосовно посадовців Міністерства охорони здоров'я України за підозрою в корупції при закупівлі препаратів.