ua en ru

САП закрила справу щодо чиновників МОЗ, підозрюваних у корупції

САП закрила справу щодо чиновників МОЗ, підозрюваних у корупції Фото: САП (УНІАН)

Чиновників підозрювали в корупції при закупівлі препаратів

Спеціальна антикорупційна прокуратура (САП) закрила кримінальне провадження стосовно посадовців Міністерства охорони здоров'я України за підозрою в корупції при закупівлі препаратів. Про це повідомляє прес-служба САП Facebook.

"Спеціалізованої антикорупційної прокуратурою було зареєстровано кримінальне провадження № 42017000000000562 від 27 лютого 2012 року за фактом можливого корупційного правопорушення посадовими особами Міністерства охорони здоров'я України при здійсненні закупівель із залученням міжнародних організацій", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що підставою для реєстрації кримінального провадження були відомості із засобів масової інформації, які були розміщені в мережі інтернет.

Проте за результатами проведення досудового розслідування САП отримала інформацію, яка дозволяє зробити висновок про відсутність ознак складу злочину в діях посадових осіб міністерства.

"У зв'язку цим фактом 6 липня 2017 прокурором прийнято рішення про закриття зазначеної кримінальної справи", - зазначили в прокуратурі.

Спеціалізованою антикорупційної прокуратурою було зареєстроване кримінальне провадження № 42017000000000562 від 27 лютог...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 7 липня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні глава САП Назар Холодницький повідомляв, що в рамках "бурштинових схем" проводяться перевірки в місцевих прокуратурах Житомирської області.