ua en ru

"Правий сектор" йде з блокпостів на адмінкордоні з Кримом

"Правий сектор" йде з блокпостів на адмінкордоні з Кримом Фото: "Правий сектор"

У "Правому секторі" не виключають повернення на акцію з блокади півострова

Представники "Правого сектора" заявляють про завершення своєї участі в акції громадянської блокаду Криму і зняття чергувань на всіх блокпостах. Про це заявив спікер "Правого сектора" Олексій Бик, передає "Крим. Реалії".

"Оперативний штаб "Правого сектора" на блокаді прийняв рішення, що у зв'язку з тим, що наші партнери по блокаді дозволили пускати електрику, фактично усунули від прийняття рішень, ми змінюємо формат присутності на кордоні з Кримом. Ми більше не будемо приймати участь у кримському Майдані, блокувати дороги, стояти на блокпостах. Ми завершили свою участь в блокаді Криму", - уточнив Олексій Бик.

При цьому він додав, що не виключає ймовірності повернення на акцію з блокади півострова, "але це передбачає додаткових узгоджень, переговорів, і зміни формату відносин в рамках блокади".

Один з ініціаторів акції громадянської блокаду Криму Ленур Іслямов повідомив, що представник "Правого сектора" залишається в штабі акції.

"Правий сектор" залишає цивільні посади, які зараз сенсу вже не мають. Ми теж ці блокпости зараз залишаємо, тому що ми їх переформатуємо. У нас немає ніяких проблем з "Правим сектором". Ми саму громадянську акцію переформатуємо", - повідомив Іслямов.

Нагадаємо, Ленур Іслямов закликає народних депутатів України ухвалити законопроект, що передбачає повну блокаду анексованого РФ Криму.