ua en ru

Правоохоронці повідомили про підозру 304 "чиновникам" ЛНР

Правоохоронці повідомили про підозру 304 "чиновникам" ЛНР Фото: прокуратура

Суд наклав арешт на 163 автомобіля, 95 квартир і 41 житловий будинок підозрюваних

Правоохоронці повідомили про підозру 304 "посадовим особам" і "правоохоронцям" самопроголошеної "Луганської народної республіки" (ЛНР). Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Луганської області.

"В установленому КПК України порядку оголошено про підозру 304 особам, які є посадовими особами органів влади та правоохоронцями "ЛНР", - йдеться в повідомленні.

З метою конфіскації майна слідчий суддя наклав арешт на 163 транспортні засоби, 95 квартир, 41 житловий будинок, 7 земельних ділянок та 13 нежитлових приміщень, що належать підозрюваним.

Зараз застосоване спеціальне досудове розслідування стосовно окремих підозрюваних, а також вирішується питання про прийняття аналогічного рішення щодо інших осіб.

Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами насильницької зміни та повалення конституційного ладу, захоплення державної влади в Україні, а також зміни меж території та державного кордону України. Зазначені злочини скоєні особами, які мають відношення до незаконного утворення та функціонування так званої ЛНР.

Нагадаємо, в Луганській обл. заарештували чиновника, передавав документи бойовикам ЛНР.