ua en ru

Правоохоронці проводять обшуки в "Укренерго"

Правоохоронці проводять обшуки в "Укренерго" Фото: Укренерго

В "Укренерго" проводяться обшуки

У приміщенні держпідприємства Національна енергокомпанія (НЕК) "Укренерго" правоохоронці проводять обшук. Про це повідомив директор з комунікацій та міжнародного співробітництва компанії Михайло Бно-Айріян Facebook.

"Ну що, у нас обшуки! Схоже, хвиля боротьби з тими, хто намагається змінити країну і реформувати застиглі держпідприємства, дійшла і до нас", - заявив директор з комунікацій.

За його словами, в даний момент через обшуки людей не пускають на робочі місця. Він також пообіцяв повідомити подробиці пізніше.

"Стратегічне держпідприємство паралізовано "всевидячим оком" Генпрокуратури", - резюмував Бно-Айріян.

Вдягну я, мабуть, чорну краватку сьогодні((( Ну що, у нас обшуки! Схоже, хвиля боротьби з тімі, хто намагається змінити ...

Опубліковано Mykhailo Bno-Airiian 11 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України знизить норматив виплати дивідендів до держбюджету НАЕК "Енергоатом" і НЕК "Укренерго". Це рішення дозволить утримати підвищення роздрібних тарифів на електроенергію для споживачів і також тарифів на житлово-комунальні послуги. Рішення вступить в силу з моменту його опублікування і буде діяти до 1 липня 2018 року.