ua en ru

Правоохоронці обмежили прохід до площі Конституції

Правоохоронці обмежили прохід до площі Конституції Фото: площа Конституції (РБК-Україна)

До будівлі ВРУ пропускають лише працівників парламенту та акредитованих журналістів

Доступ до площі Конституції тимчасово обмежено для громадян у зв’язку з проведенням офіційних заходів. Про це повідомили представники поліції біля будівлі Верховної ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Площу охороняють представники УДО. Це пов’язано з тим, що сьогодні будуть проходити офіційні заходи за участю іноземних делегацій та президента України. Доступ людям до площі буде закрито до 16:00", - повідомили правоохоронці.

Так, наразі правоохоронці пропускають до будівлі Верховної ради лише працівників парламенту та акредитованих журналістів.

Додамо, що зранку кордон поліції намагались прорвати активісти, які планували влаштувати акцію біля парламенту.

Фото: площа Конституції (РБК-Україна)

Нагадаємо, 3 жовтня заступник глави СБУ Віктор Кононенко повідомив, що СБУ спільно із Національною поліцією попередила проведення акції біля Адміністрації президента, яку фінансував син колишнього президента - Олександр Янукович.

Водночас прес-секретар Януковича Юрій Кірасір у Facebook заявив, що такі обвинувачення є неправдивими і безпідставними. За його словами, Олександр Янукович ніколи не займався політичною діяльністю і поки не збирається цього робити.