ua en ru

Правоохоронці мають намір запобігти будь-яким провокаціям 8 і 9 травня

Правоохоронці мають намір запобігти будь-яким провокаціям 8 і 9 травня Фото: правоохоронці мають намір запобігти провокаціям

Нацполіція і СБУ збираються запобігти будь-яким провокаціям і спробам розхитати ситуацію в країні 8 і 9 травня

Представники Національної поліції і Служби безпеки України вживають усіх необхідних заходів для того, щоб запобігти провокаціям і спробам розхитати ситуацію в країні 8 і 9 травня. Про це правоохоронці повідомили на засіданні оргкомітету з підготовки та відзначення Дня пам'яті і примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яке проводилось під головуванням віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко.

Повідомляється, що в засіданні оргкомітету також взяли участь Міністр культури Євген Нищук і голова Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.

Зазначено, що учасники засідання обговорили ідейне та змістовне наповнення заходів до Дня пам'яті і примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Зазначено, що символом цих заходів буде вже звичний символ "Мак пам'яті", а також гасло "Пам'ятаємо. Перемагаємо".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Міністерстві внутрішніх справ України закликають не використовувати 8-9 травня комуністичну символіку, особливо георгіївські стрічки, оскільки сьогодні вони є символом російського тероризму.