ua en ru

Уряд ініціює зміни до систем нагляду і контролю, - Гройсман

Уряд ініціює зміни до систем нагляду і контролю, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Кожен легальний підприємець повинен отримувати повагу

Кабінет Міністрів України ініціює зміни в системі держнагляду і контролю, а також перехід до ризикорієнтованих методів роботи (здійснення перевірок підприємств виключно на підставі чітких критеріїв визначення ризикованості). Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає прес-служба КМУ.

"Ми змінимо підходи до державного нагляду і контролю. Я хочу, щоб кожен підприємець отримував повагу", - сказав Володимир Гройсман.

За його словами, головна допомога від держави - не заважати бізнесу.

"І ми повинні перейти на изикорієнтований підхід у системі нагляду. Це буде нашою ідеологією", - підкреслив прем'єр-міністр.

Гройсман також зазначив, що запропоновані ініціативи входять в загальний пакет заходів, які уряд буде втілювати в рамках побудови сприятливого ділового клімату та впровадження політики системного економічного зростання.

"2018 і наступні роки будуть позначені повагою і шаною до реального сектору економіки і легального бізнесу", - додав Володимир Гройсман.

Нагадаємо, Верховна Рада України у четвер, 16 листопада, прийняла урядовий законопроект про протидію будь-якому необгрунтованому тиску на українські підприємства.