ua en ru

ПР сьогодні зареєструє новий проект постанови про відставку уряду, - О.Єфремов.

Партія регіонів сьогодні, 23 лютого, зареєструє новий проект постанови про відставку уряду. Про це РБК-Україна заявив заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, коментуючи заяву першого віце-прем'єр-міністра України Олександра Турчинова про відкликання ПР аналогічного проекту постанови. "Я б радив О.Турчинову не втручатися в справи ПР і не коментувати те, чого він не знає. Ми сьогодні реєструємо проект постанови, у нас є певні дискусії із спікером Володимиром Литвином з приводу форми постанови, але сьогодні вона буде зареєстрована", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше сьогодні О.Турчинов заявив, що ПР відкликала свій проект постанови про відставку Кабінету міністрів України.
Згідно з інформацією, розміщеною на офіційному порталі Верховної Ради України, проект постанови був повернутий суб'єкту законодавчої ініціативи 22 лютого 2010 р.
Нагадаємо, 19 лютого ц.р. заступник голови фракції Партії регіонів Одександр Єфремов вніс на розгляд парламенту проект постанови № 6098 "Про відповідальність Кабінету міністрів України". За його словами, ПР 1 березня буде наполягати на внесенні до порядку денного ВР проекту постанови про відставку прем'єра.