ua en ru

ПР заявляє про відсутність депутатів-сумісників в своєї фракції

Партія регіонів заявляє про відсутність депутатів-сумісників в своєї фракції. Про це сьогодні у Верховній Раді України заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас 208 чоловік, і якщо з'ясується, що є сумісники, то до них буде застосована така ж процедура, як і щодо депутатів-сумісників, які позбавлені мандата згідно з рішенням суду", - заявив Єфремов.

При цьому, такі депутати від Партії регіонів, як Олександр Герега, Артем Семенюк, Сергій Горохов, Юрій Шаповалов, Віктор Бондар, Дмитро Шпенов заявили про те, що ще до отримання депутатського мандата склали повноваження адвокатів та підприємців.

Разом з тим Єфремов прогнозує, що сьогодні Верховна Рада засідати не буде: "Ми не відповідаємо за дії опозиції... Але що стосується нас, то ми проведи нараду у фракції ... і в нашій фракції сумісників на даний момент немає".

Читайте також: Близько 20 нардепів, які мають подвійне громадянство, повинні бути позбавлені депутатських повноважень, - Тягнибок