ua en ru

ПР проводить політику залучення в список партії жінок і молоді, - Рибак

Співачка Таїсія Повалій, а також Віктор Янукович-молодший затверджені кандидатами в депутати на парламентські вибори від Партії регіонів (ПР) внаслідок того, що партія проводить політику залучення до списку ПР жінок і молоді. Про це повідомив заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак в ефірі телеканалу ТВі.

"На відміну від артистів, які явно показували прихильність до конкретної політичної сили... Таїсія Повалій займала чітку позицію, вона не долучилася ні до опозиції, ні до влади... І коли ми проводили дослідження про нашій першій десятці... ми вирішили, що жінки та молодь повинні оновити список ПР... Тому, коли ми складали список... ми зупинилися беззастережно на кандидатурі Повалій... Крім того, її дійсно знають не тільки в Україні", - зазначив Рибак.

Також, за словами Рибака, Віктор Янукович-молодший є політиком, гідним зайняти місце в партійному списку.

"Не бачу нічого поганого, щоб, якщо ці люди здатні, вони були "в загоні"... Віктор Янукович-молодший мислить європейськими категоріями,... він абсолютно нормальна людина", - додав Рибак.

Нагадаємо, вчора, 30 липня, в Києві відбувся 14 з'їзд Партії регіонів, на якому було затверджено список кандидатів у депутати на вибори 28 жовтня ц.р. У першу п'ятірку" під №2 увійшла співачка Таїсія Повалій, а під №22 у списку значиться Віктор Янукович-молодший.