ua en ru

ПР прогнозує труднощі з явкою на засідання групи щодо Тимошенко в понеділок

Народний депутат від Партії регіонів, член комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення законодавчої діяльності Володимир Олійник прогнозує виникнення труднощів з явкою на засідання робочої групи, яка займається підготовкою законопроекту щодо лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, в понеділок, 18 листопада 2013 р. Про це Олійник заявив журналістам після засідання цієї групи, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, деякі депутати можуть не з'явитися на засідання групи щодо Тимошенко, так як в понеділок також заплановано засідання комітету і робочої групи, яка займається напрацюванням законопроекту про прокуратуру.

"Я буду брати участь у роботі над законом про вибори, тому що я є співавтором цього закону... Я не знаю часу засідань і буду намагатися спланувати, адже на вівторок голова комітету призначив засідання комітету з питань прокуратури, і я повинен разом з її ченами скласти таблицю і доповідати на комітеті. Як все це зробити? Я буду намагатия, але не можна ж все разом і в один час", - заявив Олійник.