ua en ru

ПР: Підтримувана іноземцями кампанія опозиції з дискредитації України провалилася

Лідер фракції Партії регіонів, народний депутат Олександр Єфремов упевнений, що кампанія опозиції з дискредитації України на Євро-2012, що проводиться "за підтримки з-за кордону", з тріском провалилася. Про це він заявив, виступаючи з парламентської трибуни, передає кореспондент РБК-Україна.

"Кампанія з дискредитації держави, яку роздували окремі представники опозиції за підтримки з-за кордону, з тріском провалилася. Сотні тисяч уболівальників-європейців відкрили для себе Україну як країну працелюбну, щирих людей. Ми побудували і реконструювали сотні об'єктів інфраструктури, вони змінили обличчя країни і служитимуть довгі роки. Справжніми переможцями Євро незалежно від спортивних результатів став наш народ як єдина команда", - сказав Єфремов.

Він також відзначив, що "проведення Чемпіонату (Європи з футболу), окрім іншого, дало багато позитивних імпульсів українській економіці на тлі наростаючих у всьому світі проблем". За словами Єфремова, "зростання ВВП в першому півріччі, незважаючи на похмурі прогнози скептиків, зберегло свою позитивну динаміку і перевищило 2%, доходи бюджету виросли на 14 млрд. Досягнуті результати забезпечили фінансовий ресурс для виконання соцініціатив Президента.

Нагадаємо, посол Нідерландів Пітер Ян Волтерс заявив, що організацію Євро-2012 Україною можна оцінити на 8,5.