ua en ru

ПР не дозволить внести до порядку денного питання про введення мораторіїв щодо ціни газу, тарифів ЖКУ і підвищення пенсійного віку, - М.Чечетов

Партія регіонів не дозволить БЮТ внести до порядку денного законопроекти про введення мораторіїв відносно ціни газу, тарифів ЖКУ і підвищення пенсійного віку. Про це журналістам в кулуарах Верховної Ради України заявив перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов, передає кореспондент РБК-Україна.

М.Чечетов зазначив, що всі питання, які вимагає розглянути БЮТ будуть внесені до порядку денного завтрашнього пленарного засідання. "Завтра, у нас згідно регламенту Верховної Ради України день опозиції, і в середу будуть поставлені всі питання, про які говорила опозиція. Зокрема мораторій на ціни і законопроект про податкові канікули . Сьогодні порядок денний сформований, на засіданні погоджувальної ради вона була затверджена, а відповідно до цього порядку денного ми і працюватимемо", - сказав він.
Нагадаємо, раніше сьогодні нардеп від БЮТ Олег Ляшко заявив, що фракція БЮТ заблокує парламентську трибуну у випадку, якщо до порядку денного не буде внесено питання про введення мораторію на підвищення вартості газу, пенсійного віку і тарифів ЖКП.