ua en ru

ПР не підтримуватиме опозиційні законопроекти, якщо БЮТБ блокуватиме трибуну при розгляді питання про реформування "Нафтогазу", - Єфремов

Партія регіонів (ПР) вважає недоцільним блокування трибуни опозицією під час розгляду проекту закону щодо реформування НАК "Нафтогаз України". Про це на брифінгу заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наша фракція вирішила підтримувати однозначно проект закону Юрія Кармазіна щодо реформування нафтогазового комплексу, оскільки він на 90% повторює те, що пропонується у проекті закону, запропонованому урядом... А якщо опозиція буде блокувати трибуну, то це буде блокування також проти своїх проектів законів, які б ми могли підтримати, тому у цьому блокуванні немає логіки і немає перспектив", - сказав Єфремов.

У свою чергу, народний депутат із фракції БЮТБ Сергій Пашинський, виступаючи на брифінгу, не виключив можливості блокування трибуни: "Ми будемо застосовувати усі методи і механізми, щоб заблокувати прийняття будь-якого закону, який передбачає спекуляції з ГТС".

Нагадаємо, віце-спікер ВР Микола Томенко раніше заявив, що БЮТБ буде блокувати трибуну у разі розгляду проекту закону про реформування "Нафтогазу".