ua en ru

ПР наполягає на розгляді законопроектів щодо підтримки суднобудівної промисловості

Народний депутат від фракції ПР, голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Віталій Хомутиннік наполягає, щоб на цьому пленарному тижні народні депутати розглянули законопроекти з підтримки суднобудівної промисловості (№ 2488, № 2489), ініційований нардепом з фракції ПР, а також проект закону № 2299 про внесення змін до закону про державні лотереї. Про це він заявив на засіданні погоджувальної ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Прохання від комітету з таким законопроектам № 2488 та № 2489... це проекти законів від нардепів з фракції ПР про внесення змін до законодавства щодо підтримки суднобудівної промисловості... прохання розглянути можливість поставити ці законопроекти на цьому пленарному тижні", - сказав Хомутиннік .

За його словами, обидва ці законопроекти були розглянуті на засіданні профільного парламентського комітету і підтримані депутатами.

Також Хомутиннік, додав, що депутати розглянули і підтримали законопроект про внесення змін до закону про державні лотереї і цей законопроект вже був включений до порядку денного на вівторок. Однак з технічних причин звідти зник і тому Хомутиннік попросив його розглянути знову.

Читайте також: Нардепи пропонують посилити правила проведення національних лотерей