ua en ru

ПР готова заслухати генпрокурора у Верховній Раді за фактом побиття Тимошенко, - Єфремов

Партія регіонів готова заслухати генерального прокурора Віктора Пшонку у Верховній Раді України за фактом побиття екс-прем'єр-міністра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Про це на брифінгу заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми погодилися заслухати генерального прокурора. Опозиція зібрала 150 підписів. Ми запропонували винести це питання на голосування в залі. Але наші колеги з опозиції не хочуть виносити його на розгляд у зал, у нас підозра, що там немає 150 підписів", - заявив він.

Єфремов додав, що "Партія регіонів налаштована на конструктивну роботу... Ми сподіваємося. Що найближчим часом ми знайдемо компроміс, парламент почне роботу".

Нагадаємо, за результатами погоджувальної ради, яка відбулася сьогодні 25 квітня 2012 р. на чолі зі спікером ВР Володимиром Литвином і главами парламентських фракцій, народні депутати України так і не досягли згоди щодо початку роботи Верховної Ради України (ВР).

Відзначимо, раніше вчора, народний депутат від БЮТБ Сергій Пашинський заявив з трибуни Верховної Ради заявив, що Тимошенко побили, після чого вона оголосила голодування. Як сама вона пояснила в листі, мета голодування - привернути увагу "демократичного світу до того, що відбувається в центрі Європи, в країні під назвою Україна".