ua en ru

ПР досі не подала свою кандидатуру співголови у комітет співробітництва з Європарламентом, - нардеп

Партія регіонів досі не подала свою кандидатуру співголови у комітет співробітництва з Європарламентом. Про це в інтерв'ю журналістам заявив голова профільного комітету, депутат "Батьківщини" Григорій Немиря, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я мав розмову з депутатом Європарламенту, з співголовою комітету парламентського співробітництва Ковалем, який повідомив, що вчора було засідання частини саме європейської частини делегації комітету, а делегації України не могла брати участі у вчорашньому засіданні. Але правдою є те, що Партія регіонів не подає свого кандидата на посаду співголови комітету, що робить неможливим початок засідання комітету", - заявив Немиря.

Нардеп зазначив, що інформація про зрив засідання комітету українська сторона не відповідає дійсності. Але таке засідання повинно відбутися до саміту після того як Партія регіонів подасть свого кандидата на посаду співголови.

Однак він нагадав, що комітет з питань європейської інтеграції подав своїх кандидатів до складу Комітету парламентського співробітництва:

"Петро Порошенко був призначений співголовою такого комітету, але Партія регіонів досі не подає свого кандидата", - зазначив Немиря.