ua en ru

Позиція Трампа по Україні поки не ясна, - Пєсков

Позиція Трампа по Україні поки не ясна, - Пєсков Фото: Дмитро Пєсков

Пєсков заперечує погіршення відносин з США через війну в Україні

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що рішення кризи в Україні стане частиною порядку діалогу РФ з новою адміністрацією США, передає ТАСС.

"Що стосується української проблематики, то, безумовно, можна з великою часткою впевненості припустити, що це буде частиною порядку денного російсько-американського діалогу в перспективі, але в якому руслі будуть розвиватися дискусія та обмін думками, зараз ми сказати не зможемо. Багато в чому це буде залежати про ту позиції, яку займе нова адміністрація у Вашингтоні ", - пояснив Пєсков.

При цьому він не згоден з тим, що відносини РФ з США та іншими країнами Заходу зіпсувалися після виникнення конфлікту на Донбасі.

"Не погоджуся, що саме після цього зіпсувалися відносини Заходу і Росії. Не у всього Заходу ставлення (до Росії, - ред.) зіпсувалося", - сказав прес-секретар.

Нагадаємо, новообраний президент США Дональд Трамп заявив, що готовий запропонувати президенту Росії Володимиру Путіну зняття санкцій в обмін на скорочення ядерних арсеналів.