ua en ru

На пожежах в Україні за тиждень загинули 52 особи, - ДСНС

На пожежах в Україні за тиждень загинули 52 особи, - ДСНС Фото: рятувальники (dsns.gov.ua)

Протягом тижня на водних об’єктах загинуло 5 осіб

На пожежах в Україні за тиждень, з 29 січня по 4 лютого 2018 року, загинули 52 особи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"На пожежах загинули 52 особи, орієнтовні збитки, за оперативними даними, становлять 5 млн 166 тис. гривень. Протягом тижня на водних об’єктах загинуло 5 осіб", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за вказаний період в Україні виникла 1 надзвичайна ситуація техногенного характеру, в результаті якої загинуло 3 особи. Загалом за тиждень рятувальники ліквідували 830 пожеж, на яких було врятовано 28 осіб та не допущено знищення вогнем 373 будівлі і 45 од. техніки.

"Від початку тижня зареєстровано 1 тис. 106 надзвичайних подій, на які забезпечено реагування підрозділів ДСНС з виїздом до місця їх виникнення. В результаті вжитих заходів врятовано 67 осіб. Впродовж тижня піротехнічними підрозділами ДСНС здійснено 111 виїздів, у ході яких виявлено, вилучено та знищено 590 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Черкаській області 4 лютого 2018 року о 07:04 стало відомо про пожежу в приватному житловому будинку в селі Гельмязів, Золотоніського району, внаслідок якої загинуло троє людей.