ua en ru

У Черкаській області на пожежі в приватному будинку загинуло 3 людини

У Черкаській області на пожежі в приватному будинку загинуло 3 людини Фото: пожежа в Черкаській області (ДСНС)

Загиблі - 76-річна жінка, її 76-річний чоловік та їхній 52-річний син

У Черкаській області 4 лютого 2018 року о 07:04 стало відомо про пожежу в приватному житловому будинку в селі Гельмязів, Золотоніського району, внаслідок якої загинуло троє людей. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що, аби дістатися до місця пожежі, рятувальники з районного центру подолали понад 30 км. А на гасіння пожежі було також залучено волонтерів із місцевої пожежної команди села Гельмязів.

"Під час ліквідації пожежі в одній із кімнат будинку рятувальники виявили 3 особи без ознак життя. Як з’ясувалося, загиблі - 76-річна жінка, її 76-річний чоловік та їхній 52-річний син", - йдеться в повідомленні.

Спільними зусиллями бійці ДСНС пожежу о 08:04 локалізували, а о 08:35 повністю ліквідували.

У Черкаській області на пожежі в приватному будинку загинуло 3 людиниУ Черкаській області на пожежі в приватному будинку загинуло 3 людиниУ Черкаській області на пожежі в приватному будинку загинуло 3 людини

Фото: ліквідація пожежі в Черкаській області (ДСНС)

За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електрообладнання в будинку. На місці пожежі працює мобільно-оперативна група Управління ДСНС в області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві 3 лютого 2018 року о 17:25 сталася пожежа в дитячому корпусі психіатричної лікарні ім. Павлова на вул. Фрунзе, 103.