ua en ru

Пожежа в будівлі "Інтера" виникала двічі, - ДСНС

Пожежа в будівлі "Інтера" виникала двічі, - ДСНС Фото: пожежа виникала на 1 і 2 поверхах будівлі

Загоряння сталося внаслідок занесення стороннього джерела запалювання

Українські рятувальники заявляють про два випадки загоряння в будівлі, де створюють інформаційні продукти для телеканалу "Інтер". Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Встановлено, що під час проведення мітингу біля будівлі горіли автомобільні шини, та внаслідок занесення стороннього джерела запалювання сталося загорання на 1-му поверсі, на площі 10 м2 та на 2-му поверсі, на площі 20 м2 . Пожежу ліквідовано о 16:51", - йдеться в повідомленні.


"О 17:09 внаслідок повторного занесення стороннього джерела запалювання сталося загорання приміщення на другому поверсі на площі 60 м2. Пожежу локалізовано о 17:33 та ліквідовано о 18:01", - доповіли рятувальники.

Зазначено, що на місці події працювало 15 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 52 людини особового складу підрозділів ГУ ДСНС у Києві.

"Під час гасіння пожежі загиблих і травмованих немає, виведено на безпечну відстань по сходовій клітині 20 осіб персоналу, за допомогою АД-30 із даху будівлі евакуйовано 25 осіб. Причина пожежі - встановлюється", - відзвітували у відомстві.

Нагадаємо, 4 серпня сталася пожежа в одній із будівель продакшн-студії "Інтера".